Assegurances per Viatges i Altres

Viatges, Accidents, Protecció autònoms, Decessos, Responsabilitat Civil (caça, pesca), Vida, …

Assegurances per Viatges

Durant un viatge ens podem trobar amb imprevistos, tant mèdics com logístics, materials o econòmics, difícils de gestionar si no tenim contractada una assegurança de viatge. Tant si es tracta d’un viatge de plaer com de negocis, o si la seva durada és d’un cap de setmana o d’un mes, tenir una assegurança de viatge ens serà de gran ajuda i en molts casos ens podrà fer estalviar molts diners.

Aquest tipus de pòlissa garanteix les despeses mèdiques derivades d’una urgència mentre estem de viatge: honoraris mèdics, hospitalitzacions, trasllats de malalts, enviament de medicaments… sempre seguint les indicacions de la companyia en cada cas. Se sol incloure la garantia d’accidents. 

També ofereix compensacions econòmiques i assessorament legal en cas d’imprevistos en el transport: pèrdua, danys o robatori d’equipatges, retards importants, cancel·lacions per part de la companyia de transport, així com anul·lacions del viatge per part de l’assegurat per les causes prèviament estipulades en pòlissa (aquesta última garantia pren efecte sempre i quan s’hagi contractat la pòlissa durant els set dies posteriors a la compra dels bitllets de transport i la reserva de l’allotjament).

La responsabilitat civil i la defensa jurídica també estan incloses dins d’aquesta assegurança.

Una assegurança de viatge és un complement molt pràctic i senzill de contractar que et permetrà gaudir del viatge sense preocupacions.

La nostra feina com a corredoria és la d’oferir, mitjançant un estudi comparatiu, el producte que s’ajusti millor al teu viatge, tant si és al país com a l’estranger, per uns dies o per setmanes.

Altres assegurances

Et trobarem el tipus d’assegurança que necessitis, no dubtis a preguntar-nos. T’assessorarem de la millor manera i t’oferirem el producte que s’ajusti millor a les teves necessitats, doncs treballem amb les millors companyies del mercat.
  • Accidents individuals
  • Protecció per autònoms
  • Decessos
  • Vida
  • Responsabilitat Civil per cacera o pesca
  • Responsabilitat Civil per animals de companyia (de raça perillosa o no)
  • Salut
  • Promotor
  • Caució
  • Estalvi

Demana pressupost sense compromís

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top