Assegurances per
Comunitats de Propietaris

Multirriscos de Comunitats, Defenses Jurídiques per Comunitats, …

Les comunitats de propietaris es troben exposades a nombrosos riscos, tant materials com de Responsabilitat Civil, que poden causar sinistres de diferent importància, alguns dels quals poden suposar un daltabaix econòmic per la tresoreria de la Comunitat de Veïns. Les pòlisses de comunitat protegeixen d’aquests eventuals riscos, garantint la protecció i seguretat necessàries per l’immoble i els seus habitants.

Els riscos bàsics que s’han de tenir coberts són els d’Incendi i de Responsabilitat Civil enfront a tercers, essent recomanable ampliar sempre aquestes cobertures amb les garanties de trencaments, danys per aigua, danys estètics, robatori, assistència i defensa jurídica, així com d’altres optatives que ajuden a completar la pòlissa. 

La ubicació i antiguitat de l’edifici, els materials de construcció, el nombre de pisos i de veïns, l’existència de garatges o locals comercials, etc. són algunes de les característiques de l’immoble que s’han de tenir en compte a l’hora de buscar una assegurança que s’adapti a les seves necessitats. Avui en dia, les pòlisses anomenades de “multirisc” ofereixen la possibilitat de confeccionar-les gairebé “a la carta”, i per tant poden ser molt flexibles a l’hora d’establir garanties i capitals a assegurar, oferint així la possibilitat de tenir una pòlissa a mida.

No només és important la prima anual de l’assegurança, en un mercat que evoluciona constantment també cal tenir en compte les garanties, els serveis i prestacions que ofereix cada companyia asseguradora en relació a aquest tipus de pòlissa. La nostra feina com a corredoria és la d’oferir, mitjançant un estudi comparatiu, el producte que s’ajusti millor a les necessitats reals de la comunitat i que aporti la tranquil·litat i la seguretat adients per la convivència.

Demana pressupost sense compromís

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top