Assegurances per Llars

Multirriscos de la Llar, Responsabilitats Civils (familiars, d’animals de companyia…), Defenses jurídiques familiars, …

Les assegurances multirisc de la llar són segurament les més conegudes i valorades avui en dia, obviant les assegurances de vehicle. La protecció del nostre habitatge, així com de la nostra família, mascotes i patrimoni, enfront un possible sinistre, aporta seguretat i tranquil·litat per poder afrontar aquests imprevistos.

S’anomenen “multirisc” perquè garanteixen diferents tipus de cobertures:

  • De danys materials al propi immoble (producte d’un incendi, de fenòmens atmosfèrics o elèctrics, de l’acció de l’aigua…).
  • De responsabilitat civil enfront a tercers (danys a l’immoble veí per fuites d’aigua de les nostres canonades, danys personals a un tercer per caiguda d’objectes des del balcó, …) tant per l’immoble en si mateix com per accions dels membres de la família i mascotes que conviuen a la llar assegurada.
  • De robatori, dins l’immoble però també amb algunes garanties fora d’aquest.
  • D’assistència tècnica per electrodomèstics, aparells, etc…
  • De defensa i reclamació jurídica, amb assessorament legal, reclamació de danys i defensa penal.

Les pòlisses multirisc de la llar varien segons si el que viu a la llar assegurada n’és el propietari (diferenciant si és el seu habitatge principal, secundària o bé la lloga a un tercer) o n’és inquilí. Les garanties bàsiques acostumen a ser les mateixes però amb els capitals a assegurar diferents.

És important també saber si la llar està hipotecada i per tant el banc en reclama la cessió de drets, o si existeix una pòlissa que assegura la comunitat de propietaris on està situada.

La nostra feina com a corredoria és la d’oferir, mitjançant un estudi comparatiu, el producte que s’ajusti millor a les necessitats reals de la teva llar.

Demana pressupost sense compromís

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top