Assegurances de Protecció de Lloguers

Selecció d’arrendataris, Assegurança mensual de cobrament de la renta en contractes de lloguer incloent la defensa jurídica, tant de vivendes com de comerços, oficines i naus industrials.

Quan un propietari decideix llogar el seu bé immoble (habitatge, local, oficina o nau industrial) una de les seves màximes preocupacions és tenir la seguretat que l’inquilí li aboni les quotes de lloguer mes a mes.

Com a especialistes en assegurances immobiliàries aconsellem la contractació d’una pòlissa de protecció de lloguers, anomenada també d’impagament de lloguers, que el que fa és protegir el propietari de possibles impagaments del lloguer i de danys vandàlics al bé immoble per part dels inquilins, mitjançant unes cobertures molt específiques destinades a això.

Treballem amb les tres companyies més especialitzades d’Espanya en aquest sector: ARAG, DAS i Mutua de Propietaris, que ofereixen les garanties més adequades per protegir aquest tipus de risc.

Les cobertures que s’ofereixen són:

  • Impagament de lloguers: en cas que l’inquilí no pagui el lloguer, informant a la companyia, aquesta abonarà al propietari les mensualitats no pagades, amb un límit normalment establert en 12 mesos i un mes de franquícia.
  • Defensa jurídica: la companyia ofereix un servei d’advocats i procuradors per iniciar els tràmits jurídics del desallotjament i d’altra mena que puguin sorgir. S’ofereix també la lliure elecció d’aquest servei, fora de la companyia, amb un capital destinat a això.
  • Actes vandàlics: indemnització monetària per arreglar les possibles destrosses que l’inquilí hagi pogut ocasionar de mala fe al contingut i/o continent de l’immoble.

Aquest tipus d’assegurança actua també com a selecció d’arrendataris, ja que per poder-la contractar la companyia ha de fer un estudi amb la documentació aportada, els resultats del qual normalment triguen 24h, i decidir així si aproven l’emissió de la pòlissa.

La nostra feina com a corredoria és la d’oferir, mitjançant un estudi comparatiu, el producte que s’ajusti millor a les necessitats reals de la comunitat i que aporti la tranquil·litat i la seguretat adients per la convivència.

Demana pressupost sense compromís

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top