Assegurances per Vehicles

Particulars i industrials, Embarcacions de lleure, Caravanes, Bicicletes…

Conduir un vehicle implica un seguit de riscos i responsabilitats que poden afectar la teva salut i el teu patrimoni, així com la de tercers. Per circular amb garanties, tant tu com la resta de conductors i vianants, és necessari que el teu vehicle estigui ben assegurat.

Al mercat existeixen moltes modalitats d’assegurança de vehicles, depenent del tipus de vehicle (cotxe, moto, furgoneta, camió, caravana, embarcació…) i del tipus de garanties contractades, i sovint no queda clar del tot què està cobert i què no. El que cal saber sobretot és quines garanties són les bàsiques i quines optatives, i saber escollir aquestes últimes en funció dels nostres interessos.

La responsabilitat civil obligatòria enfront tercers (xifrada en 50 milions d’euros en els automòbils), l’assistència en viatge i la protecció del conductor són les garanties mínimes que ha de tenir qualsevol pòlissa de vehicle, a les quals s’acostuma a afegir la responsabilitat civil voluntària. Aquesta pòlissa és la que es coneix com una “assegurança a tercers simple”.

Depenent de l’antiguitat del vehicle serà interessant contractar cobertures més o menys àmplies, com la de trencament de vidres, robatori i/o incendi, la de fenòmens meteorològics (que cobreix els danys a la carrosseria per una pedregada, per exemple) o bé un “tot risc”, amb el qual també es cobreixen els danys al vehicle provocats per un mateix, amb una franquícia o sense.

Trobar la millor pòlissa per assegurar el teu vehicle pot arribar a ser una tasca feixuga. La nostra feina com a corredoria és la d’oferir, mitjançant un estudi comparatiu, el producte que s’ajusti millor a les teves necessitats com a conductor, trobar una solució a mesura.

Demana pressupost sense compromís

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top