Corredoria d'Assegurances

Amb una clara vocació de servei cap a tu, el seu client, i un objectiu molt clar: assessorar el millor possible la teva tranquil·litat en matèria d’assegurances, sobretot en el camp immobiliari.

Coneix-nos

Som especialistes en assegurances immobiliàries, tant per particulars com per empreses, però també oferim un servei integral per tal de poder gestionar totes les teves pòlisses d’assegurances trobant els preus més competitius i les garanties més adequades per cada cas. I com ho aconseguim? Doncs oferint-te un assessorament individualitzat, un tracte de qualitat i treballant amb les millors companyies d’assegurances del mercat , fets que generen la confiança necessària perquè et sentis còmode i a gust amb el nostre servei.

Seguramida gestiona les teves assegurances cercant en tot moment les pòlisses que més s’adeqüin a les teves necessitats mitjançant una anàlisi objectiva dels productes existents al mercat, així com ajustant preus i cobertures per garantir la teva tranquil·litat en tot moment; també dóna assistència en la tramitació de sinistres, essent un enllaç directe entre tu, com a assegurat i la companyia en la recerca de la òptima resolució de tots els tràmits.

Seguramida, com a corredoria d’assegurances treballa amb total transparència i independència, defensant sempre els teus interessos davant totes les companyies asseguradores.

Maia Vicente
Directora Tècnica

Contacta amb nosaltres

Informació bàsica sobre la protecció de dades. Responsable: SEGURAMIDA. Finalitat: desenvolupar la seva activitat comercial i remetre comunicacions comercials als usuaris (en cas que ens autoritzin a això). Legitimació: Consentiment de l'interessat. Destinataris: SEGURAMIDA i proveïdors legitimadors externs. Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la informació addicional. També es pot instar reclamant davant de l'Agència Espanyola de Protecció de dades.
Scroll to Top