Política de privacitat

Amb la finalitat de complir el Reglament Europeu de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell), s’exposa de forma clara i directa com es gestionen les dades de caràcter personal pertanyents als usuaris d’aquest lloc web, així com altres dades d’interès.

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

Les dades personals són gestionades per SEGURAMIDA. Pots contactar enviant un correu electrònic a seguros@seguramida.com.

2. Per què tractem les teves dades personals?

Tractem les dades de caràcter personal per a les finalitats següents:

  • Poder donar compliment als encàrrecs realitzats pels usuaris.
  • Informar a l’usuari de l’estat de la seva comanda o subscripció.
  • Desenvolupar accions comercials en general i poder oferir continguts, productes i serveis que puguin resultar d’interès. Aquests productes o serveis oferts, via correu electrònic o mitjançant el propi web, poden incloure enllaços a altres portals pertanyents a tercers, sense que s’hagi cedit les seves dades als mateixos.
  • Poder remetre, si és el cas, comunicacions i recomanacions a través de butlletins o newsletters.

3. Com podem obtenir les teves dades?

Obtenim informació de caràcter personal d’una manera directa, ja sigui a través de l’encàrrec sol·licitat pel client o mitjançant consultes realitzades pels usuaris als nostres formularis o correus de contacte.

4. Destinataris: Qui rebrà i tractarà les teves dades?

Només nosaltres, SEGURAMIDA, rebrem i tractarem les teves dades de caràcter personal. No es cediran les dades a cap tercer sense el teu consentiment exprés i inequívoc.

Així mateix, aquest web utilitza Google Analytics, que fa servir cookies per ajudar-nos a estudiar i analitzar l’ús que fan els usuaris del web (més informació a la política de cookies). Aquesta eina és de Google Inc., empresa nord-americana de Delaware, amb l’oficina principal al 1600 AmphitheatreParkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units. Google Inc. està adherida a l’acord de Privacitat (EU-US PrivacyShield), sent del tot segur aquest tractament.

5. Quins drets téns com a usuari?

D’acord amb el que disposa la normativa aplicable, podràs exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició; així com el de limitació i portabilitat, dirigint un correu electrònic a seguros@seguramida.com. En tots dos casos, caldrà adjuntar una fotocòpia del document nacional d’identitat (DNI) o documentació anàloga que acrediti la teva identitat.

Així mateix, l’usuari podrà obtenir més informació i presentar les seves reclamacions davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

6. Enllaços externs

S’adverteix a l’usuari de que el present web pot incloure enllaços a altres llocs web aliens a SEGURAMIDA. En aquests casos, no ens responsabilitzem del possible tractament de dades que puguin realitzar en aquests webs.

7. Enviament de comunicacions comercials

En cas d’acceptació en el formulari corresponent o en adquirir algun producte o servei, es remetrà a l’usuari un butlletí de notícies o newsletter del lloc web.

L’usuari podrà oposar-se en qualsevol moment a la recepció de les comunicacions comercials mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a seguros@seguramida.com; o bé, seguint les instruccions que s’indicaran en cada comunicació remesa a l’usuari.

Scroll to Top