Saps què és un Corredor d’assegurances?

En l’actual era digital, a l’hora de buscar una assegurança molta gent utilitza buscadors i comparadors web per trobar la oferta perfecta, una manera ràpida però realment eficaç? No, ja que la majoria de les persones que escullen aquest camí fàcil es queden amb el dubte de saber quin tipus d’assegurança és la millor, quines cobertures són les adequades en cada cas o quina companyia li convé més pel tipus de risc que vol assegurar.

El Mediador d’assegurances és l’expert en aquest camp que, oferint-nos una atenció personalitzada i individualitzada i ens ajuda a aclarir els dubtes esmentats anteriorment. Actualment hi ha tres grans figures de la mediació d’assegurances: el Corredor, l’Agent i l’Operador de Banca-assegurança. Els dos últims, l’Agent i l’Operador, no són figures independents, ja que exerceixen la mediació per només una companyia asseguradora (en el cas de l’Operadora, a més associada a una entitat bancària), per tant, per poder accedir a gairebé tots els productes asseguradors del mercat, el millor és posar-se en mans d’un Corredor d’Assegurances (i si és col·legiat, encara millor, tal i com ho som a Seguramida).

Un Corredor d’assegurances és un professional titulat, que es dedica a informar, orientar i assessorar el seu client de manera independent als interessos de qualsevol companyia asseguradora, per dissenyar i personalitzar una pòlissa d’assegurança adequada a les seves necessitats, vetllant sempre pels seus interessos,i proporcionant-li sempre un servei objectiu i de qualitat. Aquesta és a principal diferència amb l’altra figura més coneguda de la mediació d’assegurances, l’Agent, el qual el seu a la companyia per la qual treballa.

Què ofereix un Corredor d’assegurances?

  • Atenció directa i assessorament personalitzat, tant en persona com via telefònica o mail
  • Independència de les companyies i defensa dels interessos del seu client com a assegurat davant les companyies
  • Creació de productes personalitzats que s’ajusten a les necessitats del client, permetent-li estalviar temps i diners pagant només per les cobertures que necessita
  • Assessorament directe en la tramitació de sinistres
Scroll to Top